Bedrijf

Wat bieden wij u?

Seghart is een standenbouwer die u, door zijn jarenlange ervaring en uitmuntende organisatie, steeds dat project zal neerzetten, dat perfect beantwoordt aan uw doelstellingen.

Vertrekkend van uw briefing en uw doelstellingen verzorgen wij voor u het hele traject. Van offerte, over ontwerp en feilloze afwerking, tot bijstand voor het huren van materiaal of contacten met de organisatoren.

Onze jarenlange ervaring laat ons niet alleen toe om uw project perfect af te werken, maar biedt bovendien het grote voordeel dat wij vertrouwd zijn met de meest diverse beurshallen en locaties binnen Europa.

Seghart is een betrouwbare partner die met u meedenkt en ervoor zorgt dat uw beursdeelname of eigen project slaagt, zoals u het voor ogen had.

U bent slechts één telefoontje of mailtje weg van een eerste goed gesprek.

 

 

Wie zijn wij?

Seghart is opgestart in 1983, vertrekkend van een bestaande organisatie, met een ruime ervaring in binnenlandse en buitenlandse standenbouw.

Ons team is de perfecte mix van ervaring, vakmanschap, sectorkennis en creativiteit. Welke ook uw desirata zijn, Seghart zal u steeds een passende oplossing bieden.
Vanuit ons bedrijf in Huizingen, waar een sterke organisatie aan het werk is, vertrekken dagelijks ploegen naar de meest uiteenlopende locaties in Europa voor de realisatie van stuk voor stuk pareltjes.

Ons uitgebreid en trouw cliënteel laat ons daarbij toe om ideaal te combineren en zo  kostenefficiënt te werk te gaan.